КОНЦЕРТ IL VOLO

септември, 2019

16сеп20:00КОНЦЕРТ IL VOLO

Време

(понеделник) 20:00

Местоположение

ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА, зала КОНГРЕСНА

Варна, бул.”Княз Борис I” 115

Напишете Коментар