ЧИСТА СИЛА – Благотворителен ХИП-ХОП концерт в полза на малкия Младен

април, 2019

20апр19:00ЧИСТА СИЛА - Благотворителен ХИП-ХОП концерт в полза на малкия Младен

Повече

Информация за събитието

Здравейте приятели, феновете на на хип-хоп/рап/трап музиката помнят първия концерт „ЧИСТА СИЛА“ през 2015-та година. Този път, събирайки на една сцена едни от големите имена в този стил, ние целим да обединим усилията и енергията си и всички заедно да подкрепим една благородна кауза, а именно да помогнем на малкия Младенчо.
Младен Младен Алексиев се ражда на 08.02.14г. – напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда на време, започва да изговаря своите първи думички, докато, малко след като навършва година и половина и му е поставена поредната ваксина – Пентаксим – започват проблемите. Отначало крачетата на детето започват да се изкривяват, след това то вече не може да стъпва, а скоро спира и да се храни и говори. Съкрушеното семейство предприема множество медицински прегледи и консултации със специалисти, докато накрая получават нерадостното заключение, че момченцето е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия. Шансовете на детето за подобрение са свързани с 4 процедури по 12 вливания на стволови клетки. Цената на лечението / 2760 лв за една инжекция/ е непосилна за бюджета на семейството, без друго утежнен от ежемесечните разходи за обгрижване на детето които надхвърлят 2000 лв. Родителите, обаче, не приемат поражението и са решени да търсят начин да върнат сина си към пълноценен живот, с всички достойни средства, навсякъде, където са живи емпатията и човечността.
Очакваме всички хора с големи сърца , всички фенове на този стил музика и изпълнители, както и всички останали които са съпричастни с каузата ни. Нека напълним зала Конгресна ! Нека бъдем добри и покажем , че заедно сме по – силни !

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:
IBAN: BG23UNCR70001522882681
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

БИЛЕТИ МОЖЕТЕ ДА СИ ЗАКУПИТЕ В МРЕЖАТА НА TICKETPORTAL В ЦЯЛАТА СТРАНА

Време

(събота) 19:00

Местоположение

ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА, зала КОНГРЕСНА

Варна, бул.”Княз Борис I” 115

Напишете Коментар