Европейска седмица на спорта финишира в зала Конгресна

Михаела Маринова, Дичо и хумористична шоугрупа "Тутурутка" са музикалните изпълнители, които ще се включат в заключителното събитие за Европейската седмица на спорта в зала „Конгресна“ на 30 септември

Европейска седмица на спорта финишира в зала Конгресна

Михаела Маринова, Дичо и хумористична шоугрупа „Тутурутка“  са музикалните изпълнители, които ще се включат в заключителното събитие за Европейската седмица на спорта в зала „Конгресна“ на 30 септември

 

За трета поредна година Община Варна ще даде своя пример и принос към Европейската общност, показвайки ангажираност на администрацията и гражданите към двигателната активност, включвайки се в Европейската седмица на спорта. Това е инициатива на Европейската комисия, с която се насърчават спорта и физическата активност в цяла Европа.

Програмата може да намерите на www.sportvarna.com

Включи се в заключителното събитие, част от Европейската седмица на спорт с участието на Михаела Маринова, Дичо, хумористична шоугрупа „Тутурутка“, мис България 2016 и първа подгласничка на мис Планет 2017 Габриела Кирова и много спортни звезди.

На 30 септември 2017г. от 18.00 часа в зала Конгресна на ДКС

Спортно-демонстративно шоу по художествена гимнастика, баскетбол, футбол, източни бойни изкуства, надпревари, игри с публиката и много награди.                                                                                           

ВХОД ЗА ПУБЛИКА СВОБОДЕН

Напишете Коментар