ДВОРЕЦЪТ ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА НА КОТКИ

Една от най-атрактивните изложби в България, която събира под един покрив породисти животни от най-добрите развъдници в България и чужбина ще бъде представена в зала Младост на Дворец на културата и спорта.

ДВОРЕЦЪТ ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА НА КОТКИ

На 28 и 29 май Варна ще бъде домакин на Международна изложба на котки.

Изложбата ще включва котки и котенца от около 30 различни породи .

Плюшеви участници ще се състезават за титлата „Мис мяу България“: ще бъде избрана  най-изтънчена и елегантна котка от всички участници на този своеобразен конкурс . Също така, по традиция двата дни на изложението ще се проведе тържествен конкурс-оценяване, в който международните експерти ще определят най-добрите представители от всички породи.

Къде: Дворец Културата и Спорта

Кога: май 28-29, 10:00-18:00ч.

Всички котки и техните почитатели бързат с приготовления за весел и незабравим празник- Междунарадна изложба на котки, организирана от Съюза на фелинолозите гр. Варна и генерален спонсор търговска марка Husse. Международната изложба ще се проведе на  28-29 май в Дорец на културата и спорта .

Всяка година, малки и големи, идват на пролетения празник, посветен на любители на тези невероятни създания- котките, за да отпочинат, да се развлекат, да научат повече за котките, а и може би срещнат коте , за което са мечтали ( нов собственик чакат подаръци и намаления )

Изложбата на котки – една от най-атрактивните изложби в България, която събира под един покрив породисти животни от най-добрите развъдници в България и чужбина.

Изложбата на котки – това е празник на всички, това е възможност да се видят десетки породи котки, възможност на живо да общуваш с професионални развъдчици относно особенности , характера на дадена порода. За всички желаещи ще има възможност да си купят играчки, храна за домашни любимци, лакомства от най-добрите производители на специални цени. А сувенири, красиви статуетки, ювелирни изделия и всевъзможни аксесуари на котешка тематиканяма да оставят равнодушен абсолютно никой.

Млади художници ги чака конкурс детска рисунка „ Имало едно време, едно коте във Варна“. Конкурсът стартира през април месец (крайния срок за рисунките 22 май 2016). Имената на победители ще станат известни на 28 май в 15.30 ч. За децата ще работи детска площадка с аниматори, аква грим. И двата дни на главната сцена ще се провеждат разнообразни конкурси от спонсори с награди и сюрпризи.

Заповядайте на нашата изложба, няма да съжалявате! Двореца на културата и спорта 28-29 май от 10.00-18.00, очакваме Ви !

Специални призове:

Купа   ВИКТОРИЯ –  за най-добър груминг

Купа   ВЪЗХОД  –  за младо перспективно животно

Купа   VIP ПЕРСОНА  –

Купа   ИЗИСКАНОСТ  –  за представител на династията, линии или семейството

Купа   АНГЕЛ – за най-очарователно животно

НАЙ-НЕВЕРОЯТЕН УЧАСТНИК В ИЗЛОЖБАТА – за животно , което е направило най-голямо впечетление

Купа  ВЪЗТОРГ – за животно с изразителни породни дани

Купа  ШОУ БЕБЕ – за котенце шоу клас

Купа  ПРЕЛЕСТ – за общително животно

Купа  КОКЕТСТВО – за най-кокетливо животно

НАЙ-ДОБЪР СОБСТВЕН ВИДЕОКЛИП

ЗВЕЗДНА купа – номинират се животни взели най-високите титли

Напишете Коментар