Титаните в бойните стилове с грандиозно ММА шоу в зала Конгресна

Грандовете Джон Демел - Разрушителят, Томас Чевински, Али Ескиев, Майк Нюън, Христо Христов пристигат за участие в „Spartacus Fighting Championship 3“

Титаните в бойните стилове Джон Демел – Разрушителя, Томас Чевински, Али Ескиев, Майк Нюън, Христо Христов пристигат за участие в грандиозното ММА шоу „Spartacus Fighting Championship 3“ във Варна

На 30 юли, от 19.30 часа,  в Двореца на културата и спорта във Варна водещи бойци от Европа ще бъдат част от уникална гала вечер, посветена на най-силните и най-атрактивните в новата ММА история. Трудно може да се изброи цялата визитка, която носи всеки един от колосите, както и спечелените титли и колани. В една вечер английската промоутърска компания Combat Promotion, собственик на SFC, ще изправи в титаничен сблъсък шампиони от различни стилове и вериги, представители от цял свят.

Джон Демел – Разрушителят, е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути.

150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship)  и Fusion MMА Томас Чевински е още една от атракциите в турнира.

Али Ескиев – шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия;  Анди Кънингам – шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс; Джими Уелън – световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN) ; Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC. На пътя му този път се изправя непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов. Това е и е първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу „Born to fight“, където си извоюва името „Терминатора“.

Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката.

За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. Между тях са имена като Лион Робъртс, Сам Амиди, Марк Колет, Робърт Нутлей. Хора доказали се със своя професионализъм.

Всичко това дава едно още по-голямо световно ниво и разпознаваемост на Събитието. Което няма как да не привлече погледите на хора като Mike Markham, едно от най-големите, да не казваме и най-голямото име сред ring announcers. Човек водил Гала вечери в едни от най-големите и култови зали и арени по света. Обявявал бойци като Фьодор Емеляненко- пред десетки хиляди на Олимпийския Стадион на Москва, Holly Holmмногократен световен шампион по бокс и UFC Шампион. И още много други световен клас боксови и ММА двубои.

Титаничният сблъсък ще започне още на 29 юли 2016 г., в 19.30 часа, на входа на Морската градина. Всички бойци ще преминат през официалния кантар и ще се изправят лице в лице с противника. Тогава зрители и журналисти ще имат възможност да зададат своите въпроси и предизвикателства към ММА звездите.

Гала вечерта, организирана от Combat Promotion, ще бъде открита с пресъздаване на древна битка от атрактивните войни на прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“. Българските бойци, участници в гала вечерта, ще се появят на подиума в духа и традициите на българския фолклор. Целта е представянето на българския боец с цялото му величие и достолепие, познато от големите битки в родната история на българските национални герои.

Всичко това, заедно с впечатляващите светлинни и звукови ефекти, международен екип от професионалисти означава само едно  – гарантирано грандиозно ММА шоу!

Напишете Коментар