ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ С ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВАРНА

Успоредно с премиерата на новия дългоочакван албум „Autogram“ примата на балканската музика CECA обяви, че ще се завърне у нас за да зарадва българските си почитатели с грандиозен и разтърсващ концерт за първи път в град Варна.

ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ С ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВАРНА

Успоредно с премиерата на новия дългоочакван албум „Autogram“ примата на балканската музика CECA обяви, че ще се завърне у нас, за да зарадва българските си почитатели с грандиозен и разтърсващ концерт за първи път в ГРАД ВАРНА.
Организатор на събитието е Ивент мениджмънт, които проведоха два от най-грандиозните спектакли в бойните спортове на веригата Ultimate Pro Fight.
Датата е 09 декември (петък) 2016 г., а мястото – Дворец на културата и спорта във Варна. По-впечатляващ обаче е уникалният жест, който сръбската мега звезда ще направи единствено към българските си почитатели.
СЕСА лично е взела решение албумът да не се разпространява в търговската мрежа в България. Кралицата на Балканите вече категорично е отказала всички запитвания от страна на родните дистрибутори за правата на „Autogram“.
Идолът на няколко поколения българи, останала разтърсена от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас е изявила желание да върне поне частица от получената обич по време на концерта си в град Варна
Сега СЕСА ще зарадва любимите си фенове у нас, като подари няколко от оригинала на избрани нейни почитатели, които са закупили билет за за шоуто и в морската столица на България от реализиралият само за уикенд рекордни продажби от 100 000 копия в западната ни съседка албум „Autogram“. Жестът е изключителен, тъй като новият албум в звездната колекция на певицата няма да бъде достъпен по никакъв друг начин у нас.
„Autogram“ вече е със сериозна заявка да разбие и всички музикални рекорди. Премиерата на 11-те песни, включени в проекта, бе съвсем скоро, а вече имат общо над 20 000 000 гледания в сайтовете за видео споделяне.
Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, ще е на 9 декември в Дворец на културата и спорта град Варна Начало 19:00 часа. Билетите са събитието са от 35лв.и вече са пуснати в продажба  в мрежата на Тикетпортал в цялата страна и разбира се на касите на ДКС.

Напишете Коментар