ЗАЛА КОНГРЕСНА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА СТАТУЕТКА ЗА ВАРНА

Зала "Конгресна" на Дворец на културата и спорта - Варна грабна приза за първо място в категория "Сгради спортна и туристическа инфраструктура" на престижния конкурс Сграда на годината за 2016-та година.

ЗАЛА КОНГРЕСНА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА СТАТУЕТКА ЗА ВАРНА

Зала „Конгресна“ на Дворец на културата и спорта – Варна грабна приза за първо място в категория „Сгради спортна и туристическа инфраструктура“ на престижния конкурс Сграда на годината за 2016-та година.

 

Реализацията на нов интериорен проект „Реконструкция и основен ремонт на Дворец на културата и спорта / зала Конгресна“ пребори в своята категория още четирима участника, като спечели златна статуетка за Варна. Отличието се връчи на инвеститорите – в лицето на Община Варна и „Дворец на културата и спорта“ ЕАД, проектантите „Ателие Серафимов Архитекти“ и изпълнителя „Хидрострой“.

 

Националният конкурс „Сграда на годината“ отличава най-добрите постижения в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. Събитието се организира от  2002 година от „ГРАДЪТ Медиа Груп“ под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството.

 

В тазгодишното издание участваха 69 новоизградени или реконструирани публични и частни проекти, завършени през 2016г., разпределени в над 10 различни категории. Номинациите минаха през 28 членно жури, съставено от представители на професионалните и академични общности, браншовите организации и на водещи компании от бизнеса.

 

Повече информация за номинацията на нов интериорен проект „Реконструкция и основен ремонт на Дворец на културата и спорта / зала Конгресна“ можете да видите тук.

 

Напишете Коментар