Гръцка мега звезда с грандиозен концерт на живо в зала Конгресна

За 8 март в зала Конгресна Йоргос Мазонакис е подготвил за феновете зрелищно шоу с най-хитовите си парчета

Гръцка мега звезда с грандиозен концерт на живо в зала Конгресна

Гръцката поп звезда Йоргос Мазонакис за първи път ще изнесе МЕГА концерт във Варна. На 08.03.17г. от 19.30ч. в Дворец на културата и спорта,   Варна ще бъде разтърсена от хитовете на изпълнителя. Мазонакис ще предложи едно уникално  шоу с много адреналин, сценични костюми и технически ефекти, а залата ще превърне в един огромен бузуки бар!
Атмосферата ще бъде празнично приповдигната, а Йоргос Мазонакис и организаторите ще поднесат един уникален подарък на всички послучай празника.
Йоргос Мазонакис е роден и израснал в Никеа, Атина. Той израства с класическите гръцки песни, в изпълнение на Стратос Дионисиос, Янис Париос, Маринела и Хари Алексиу. За 16 години в звукозаписната индустрия Мазонакис има 11 студийни и два лайв албума, като почти всички са със статус „златен“ или „платинен“. Истински бум и рекордни продажби той прави с проектите „Paidi Tis Nihtas“ (1997 г.) и „Savvato“ (2003 г.). Последният му студиен албум е от 2010 година – „Ta Isia Anapoda“/Превратностите на съдбата/. Голяма част от неговите хитове са неизменна част от българския клубен живот, както и родни изпълнители са правили и негови кавъри.
Някои от най-известните парчета, които карат сърцата на  феновете у нас да се разтъптят са: “ZILEVO”, “NA ME PIEIS FILI FILI”, “TO GUCCI FOREMA”, “NIKOTINA”, “SAVVATO, “ELA NA DEIS”, “FEVGO GIA MENA”, “FOVERI”, “TI SOU EXO”, “EDO”, “S’ EXO EPITHIMISEI”  и много други

Giorgos Mazonakis – Nikotini

 

Напишете Коментар