ВТОРО ИЗДАНИЕ НА: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ - ВАРНА „ЗАВИНАГИ С НАС” – „ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА”2017

Дворец на културата и спорта, зала "Конгресна" - 07 май – неделя от 18.00 ч.

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ – ВАРНА „ЗАВИНАГИ С НАС” – „ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА”2017

Организаторите от Форум „Възможност за бъдеще” отново ще останат верни на идеята да зарадват своята публиката, която ще бъде тази година от цяла България – София, Велинград, Дупница, Несебър, Стара Загора, Бургас, Добрич, Кюстендил, Свищов, Велико Търново, Шумен с богата музикално-артестична програма придружена с много емоционални и съкровенни моменти и преживявания споделени с Вас от деца в кампанията и нашите артисти!

 

Поканата ни прие неотразимата и талантлива Мария Илиева, която ще бъде наша Гост звезда!

https://docs.google.com/open?id=0B-1by-uR__dXSjJuTUdFN19aQTA

Варненската публика отново може да прекара едни незабравими мигове с нашите водещи, които за втора поредна година застават зад каузата, талантливите актьори от Държавния куклен театър Варна – прекрасната Евгения Василева и обаятелният Боян Стоянов!

Уникалните момчета от  гайдарски състав „Диньо Маринов” отново ще взриви публиката на Двореца и ще Ви накарат да се гордеете, че сте българи!

 

Мащабната „витрина” от народни танцьори на Школа Колеви и още – малки балерини от ОДК-Варна, ще Ви усмихнат!

Ще бъдат излъчени кадри и снимки от детският лагер „Завинаги с нас”, мигове на лични срещи и откровени разговори, искрени споделяния за топли окуражителни думи, но и за реалните действия в подкрепа на драматична  участ на семействата, загубили близък.

С радост Ви представяме и Трио „Парадайс“ от X Фактор – Сунай Юсеин, Наташа Златева и Ваня Средкова с музикален педагог г-жа Юлиана Ковачева. Участници в 1-ят благотворителен концерт „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца от Велинград!

 

Мария Великова от Стара Загора, дете от кампанията ще се включи с тематична фото изложба –благотворително!.

Посланието на Мария е  много силно: Дете на загинал полицай, ползва, като модел, 7 г. Виктор , дете на загинал пожарникар…

И двете деца вложиха своята енергия за да помогнат на децата, след тях да изживеят чудесната седмица от Националният летният детски лагер ”Завинаги с нас” проведен във Варна.

На 07.05.2017 – Мария ще прочете „Писмо до татко

Един силен и свиващ в болка сърцата прочит на дете изгубило без време баща си , тя излива своите болка и душа в думи до своя баща, който не е вече между нас за сълзите и трудностите, през които преминава всяко едно невръстно дете останало без бащина опора.

Само и единственно за първи път в България ексклузивно  за варненската публика ще бъдат излъчени лични архивни снимки на семействата преди връхлетялата ги трагедията.

Мирела Ганчева от Несебър, дете също от кампанията, което трогна своя приятел Йоан Каръков от Велинград с емоционалните си преживявания от детския летен лагер „Завинаги с нас” 2016, и така благодарение на тях Велинград стана 1-ят град застанал зад каузата „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца” 2017. Мирела е наше лице и прдставител за  гр. Несебър –  на 31.03.2017 ще се провете вторият благотворителен концерт от кампанията на Форум „Възможност за Бъдеще” 2017 г.

Мирела ще зарадва Варненската публика с българска народна песен! Изпълнението й ще бъде уникално и незабравимо!

Поканата приеха и Варненската детско-юношеска опера при  ОДК-Варна. Те ще Ви представят песни от мюзикъла „МАММА МИА” по АББА, с Диригент Ганчо Ганчев.

Със специалното участие на Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб – България – демонстрация на мъжество и сила!

Поради големия интерес на Варненската публика за втора поредна година ще вземе участие Христина Статева – Пол Денс-Варна, но този път изпълнението ще бъде в двойка.

Благотворително се включват деца от Шумен с нарисувана картина от Живко ХристовИкона.

Студентката от УНСС – София, Цветелина Димитрова от Дупница, съдейства за поставянето на благотворителна кутия в университета

Уважаеми дами и господа,

За нас би било чест и привилегия да се включите във второто поредно издание на Благотворителният Национален Фестивал „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца” – 2017 г.

Каним Ви, да се присъедините към това емоционално събитие за да превърнем живота на тези, които са загубили бащи в изпълнение на служебния си дълг, в празник отново и да им върнем загасналите усмивки на лицата им!

 

Банка ДСК
02/0000000023281724
BG17STSA93000023281724
STSABGSF
Сдружение „Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ”
Повече информация да намерите във фейсбук страницата на събитието.
https://www.facebook.com/koncertzavinagisnas/

Напишете Коментар