България – Белгия пред варненската публика в зала “Конгресна”

Проверката е част от подготовката на лъвовете за Европейското първенство по волейбол в Полша.

България – Белгия пред варненската публика в зала “Конгресна”

Ако сте пропуснали да гледате двубоите на мъжкия национален отбор от Световната лига във Варна в началото на лятото и все още съжалявате, че не сте могли да наблюдавате на живо своите любимци. Българска федерация по волейбол има щастието да ви информира, че официалната приятелска среща на родните „Лъвове“ срещу Белгия в Двореца на културата и спорта ще бъде отворена за вас зрителите!

Двубоят е в събота, 12-и август, от 16:00 ч., а билетите за срещата са на символичната цена от 5 лв независимо от мястото в зала „Конгресна“. Пропуските ще се продават на касите на Двореца на културата и спорта през делничните дни, а в деня на събитието ще работи касата на входа на зала Конгресна, два часа преди срещата. Двубоят ще бъде излъчен на живо по БНТ HD.

Проверката е част от подготовката на тима за Европейското първенство по волейбол. Шампионатът на Стария континент ще се проведе от 24-и август до 3-и септември в Полша. България е Група С на турнира заедно с Русия, европейския вицешампион Словения и Испания.

Напишете Коментар