VIKING FREE FIGHT - ВАРНА СРЕЩУ ВСИЧКИ В ММА ФОРМАТ

Нов ММА формат ще разтърси Варна! Феновете на бойните спортове ще се насладят на ново зрелищно събитие през август в морската столица – Варна.

VIKING FREE FIGHT – ВАРНА СРЕЩУ ВСИЧКИ В ММА ФОРМАТ

Нов ММА формат ще разтърси Варна! Феновете на бойните спортове ще се насладят на ново зрелищно събитие през август в морската столица – Варна, съобщава информационният сайт novavarna.net.

Хитовият гладиаторски спектакъл ще се проведе под името “Viking Free Fight” на 26.08 от 19:30 часа в зала “Конгресна” в Двореца на културата и спорта. Организаторите ще запазят формулата от 5 силни професионални боеве с доказани и разпознаваеми имена и 5 аматьорски срещи.

Идеята на организаторите е ключови състезатели от Варна да се бият с такива от останалите градове на страната. Новото спортно събитие се организира от Денислава Дончева – собственик на една от най-големите охранителни фирми “Викинг Инс” – и Димитър Урумов от “Cage of Glory”. Mачмейкър на състезанието ще бъде Димитър Димитров от СК “Викинг” – изключителен спортист и много уважавана личност в средите на бойните спортове.

Турнирът ще се проведе под патронажа на Станислав Недков и на Българската федерация по ММА. Организаторите обещават богата шоу програма и впечатляващ списък с предстоящите срещи на ринга.

Напишете Коментар