SENSHI - НОВАТА ПЕРЛА В СВЕТА НА БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ

Зрелищното спортно събитие ще проведе за пръв път у нас на 23 февруари, от 19,30 часа, във Варна

SENSHI – НОВАТА ПЕРЛА В СВЕТА НА БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ

Някои от най-добрите кикбокс и муай тай бойци на Балканите се изправят един срещу друг на професионалната бойна гала вечер Senshi

Зрелищното спортно събитие ще проведе за пръв път у нас на 23 февруари, от 19,30 часа, във Варна

 

Едни от най-добрите състезатели по кикбокс и муай тай на Балканите пристигат в България за първата по рода си професионална бойна гала вечер Senshi. Тя ще се проведе на 23 февруари, от 19,30 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна.

На ринга за пръв път у нас един срещу друг ще се изправят кикбокс легенди от България, Румъния, Македония, Сърбия и Гърция и други балкански страни. За европейска титла на WAKO PRO ще се бори Йордан Янков срещу македонския боец Бобан Илиовски. Християн Корунчев, който има зад гърба си десетки медали, а през 2017 година стана световен шампион по кикбокс, сега ще се състезава за интерконтиненталната титла на WAKO PRO срещу един от най-добрите сръбски бойци Никола Тодорович. Двете срещи за титлите на WAKO PRO ще се играят в стил K1, като състезателите ще имат общо 5 рунда от по 3 минути, за да спечелят престижните награди.

Капитанът на националния отбор  по кикбокс на България Атанас Божилов, любимецът на варненската публика и един от най-изявените млади състезатели Богдан Шумаров, както и муай тай звездата на България Антон Петров, са сред останалите лица, които ще представят България на първото по рода си спортно събитие през февруари. Билети за него могат да се купят oт мрежата на Ticketportal или на касата на залата.

Професионалната бойна гала вечер по кикбокс и муай тай Senshi е първата от много, които предстои да се проведат през годината. Стремежът на организаторите е чрез тях да популяризират бойните спортове у нас като дадат трибуна за провеждане на зрелищни и вълнуващи състезания. Следващата професионална бойна гала вечер предстои да се проведе през пролетта в зала „Арена Армеец“ в София.

Напишете Коментар