ХИП-ХОП СЪБИТИЕТО "ЧИСТА СИЛА" СЪБИРА НА ЕДНА СЦЕНА МНОЖЕСТВО ЗВЕЗДИ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

В него участие ще вземат 100 Кила, Wosh MC, Ndoe, БНР, FO & Peeva, Явката DLG, Дивна, Каската&Meykin, Princ Vihren, Andyto & Kicko, Arsen Magic, Стоян Роянов "Я я" и още много други.

ХИП-ХОП СЪБИТИЕТО ЧИСТА СИЛА СЪБИРА НА ЕДНА СЦЕНА МНОЖЕСТВО ЗВЕЗДИ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

Феновете на хип-хоп/рап/трап музиката помнят първия концерт ЧИСТА СИЛА“ през 2015-та година. Този път, събирайки на една сцена едни от големите имена в този стил, организаторите целят да обединят усилия и енергия и всички заедно да подкрепят една благородна кауза, а именно да помогнат на малкия Младенчо.
Младен Младен Алексиев се ражда на 08.02.14г. – напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда на време, започва да изговаря своите първи думички, докато, малко след като навършва година и половина и му е поставена ваксина – Пентаксим – започват проблемите. Отначало крачетата на детето започват да се изкривяват, след това то вече не може да стъпва, а скоро спира и да се храни и говори. Съкрушеното семейство предприема множество медицински прегледи и консултации със специалисти, докато накрая получават нерадостното заключение, че момченцето е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия. Шансовете на детето за подобрение са свързани с 4 процедури по 12 вливания на стволови клетки. Цената на лечението / 2760 лв за една инжекция/ е непосилна за бюджета на семейството, без друго утежнен от ежемесечните разходи за обгрижване на детето, които надхвърлят 2000 лв. Родителите обаче, не приемат поражението и са решени да търсят начин да върнат сина си към пълноценен живот, с всички достойни средства, навсякъде, където са живи емпатията и човечността.

 

Хип-хоп мегаконцертът „Чиста сила“ ще се състои в зала „Конгресна“ на ДКС (Дворец на културата и спорта) – Варна, от 19:00 часа на 20.04. 2019 г. В него участие ще вземат 100 Кила, Wosh MC, Ndoe, БНР, FO & Peeva, Явката DLG, Дивна, Каската&Meykin, Princ Vihren, Andyto & Kicko, Arsen Magic, Стоян Роянов „Я я“ и още много други. Загърбвайки междуличностни и стилови конфликти, те ще застанат заедно на една голяма сцена и ще обединят таланта и популярността си, за да помогнат за набиране на средствата, необходими за лечение на болното момченце.

 

Билетите са на цена 10лв. и могат да бъдат закупени от касата на ДКС и от мрежата на ticketportal.bg
„Очакваме всички хора с големи сърца , всички фенове на този стил музика и изпълнители, както и всички останали които са съпричастни с каузата ни. Нека напълним зала Конгресна ! Нека бъдем добри и покажем , че заедно сме по – силни !“ – казват организаторите.
ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:
IBAN: BG23UNCR70001522882681
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

 

*Публикацията и материалите към нея са предоставени от организаторите. ДКС не се обвързва с изказаното мнение в нея.

Напишете Коментар