PALACE AUTO - АВТОМОБИЛЕН САЛОН ВАРНА

Автомобилен салон, разположен на над 1000 кв.м. площ с изложбени автомобили на Audi, Hyndai, Mercedes, Mitsubishi, Jeep,Volvo, Jaguar, Ford, Toyota, Lexus, Nissan, Skoda, Peugeot, Zundert Extremе и др.

PALACE AUTO – АВТОМОБИЛЕН САЛОН ВАРНА 2019

Автомобилен салон Варна – Palace Auto е наследник на положителните традиции на автомобилните изложения в морската столица. За многобройните почитатели на леките автомобили и за всички посетители, чиито бизнес е свързан с автомобилната индустрия, ще бъдат представени новите тенденции и премиери на световните марки.

Фокусът е насочен и към нарастващата група от активни млади хора в България, които са в търсене на отговори на все по-високите световни изисквания за опазване на околната среда.

Изложението ще бъде разположено на изложбена площ от над 1000 кв. м.

Вътре в самата зала, ще бъдат разположени щандовете на основните вносители на :

Audi, Hyndai, Mercedes, Mitsubishi, Jeep,Volvo, Jaguar, Ford, Toyota, Lexus, Nissan, Skoda, Peugeot, Zundert Extremе и др.

Тест драйв зона – над 40 тестови автомобила, ще бъдат разположени на специално обособена зона пред ДКС за тест драйв от желаещите.

За всички желащи покупка на автомобил – Изгодни условия за лизинг за покупка на автомобил

Феновете и всички посетители на събитието ще бъдат приятно изненадани от голямата награда – гориво за 1000 лв от Shell България.

Напишете Коментар