ЗАЛИ МЛАДОСТ

Зали Младост са мултифункционални зали, които поради разположението си, дават възможност за избор между самостоятелна зала или комбинация от зали А, Б и В. Това, заедно с оборудването им, ги прави предпочитани за широк кръг културни, спортни и бизнес мероприятия. Разполагат с озвучаване, видеоконтрол, осветление 3000 лукса, климатична инсталация, възможност за разполагане на 1800 седящи места,сцена,  кабини за радиотелевизионен коментар, 10 съблекални и допълнителни удобства. С възможност за избор между отделна зала или комбинация от зали А, Б и В, зали Младост са функционален и удобен избор за мероприятия от всякакво естество.

За запитвания:  office@palaceofvarna.com

Зала Младост А

Залата е с размери 36м./18м. И височина 12,8м. Тук тренират клубове по волейбол и карате. Като самостоятелна зала е подходяща за провеждане на състезания по футбол на малки врати, джит-бол и др. Към нея има прилежащи съблекални.

Зала Младост Б

Залата е с размери 36м./24м. И височина 12,8м. Има директна връзка с входа на Търговски център. В тази зала тренира клуб по тенис на маса. Зала „ Младост Б“ разполага с 20 маси „Тибхар“ с цялостно оборудване. Като самостоятелна зала е подходяща за изложения, състезания в сферата на различни спортове и др.

Зала Младост В

Залата е с размери 36м./18м. И височина 12,8м. В нея тренират клубове по бадминтон. Има възможност за преустройка във вариант за баскетбол и волейбол.