ДРУГИ ЗАЛИ

Зала Хореография

Залата е с размери 30м./18м. и с височина 8,7м. Разполага със стена, оборудвана с огледала и станки. В залата се провеждат тренировки на клуб по художествена гимнастика, както и Международната балетна академия с преподаватели от най-известните балетни школи в света.

Зала 20

Залата е с размери 29,3м/18,2м. и с височина 5,2м. В тази зала тренира клуб по тенис на маса и е оборудвана с маси Jola. Залата дава възможност за разкриване на 500 седящи места. Има възможност за изграждане на сцена с размери 6м./6м. Преустройва се в мобилен прес-център с възможност да обслужи до 300 журналиста. Удобна е за семинари, конференции, камерни сцени, ревюта.

Фоайе Стенопис

Помещението е разположено на надниво Търговски център, тип самостоятелна  балконска част. Изключително красиво и оформено като зимна градина с над 500 живи цветя. Тук е разположено невероятното пано на световноизвестния художник Стоимен Стоилов. Из него са разположени стилни и удобни маси и столове. Помещението е подходящо за провеждане на малки фирмени тържества, коктейли, приеми или работни срещи, като предлага изискана и уютна обстановка.