Зарежда Събития

Извънредно ЛЮБОВНО

Театър

25 авг.
20:30 ч. 25.08.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова преживяват ново извънредно положение. Този път „Извънредно ЛЮБОВНО“. Комедийният стендъп спектакъл е създаден по осем реални любовни истории. Всички те са разказани, изиграни и изтанцувани на сцената от трите актриси.

Постановката ще ви покаже, че любовта е навсякъде – в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, на чина в първи клас, в един голям шоколад, в една невероятна рокля. Любовта е избухване в хотелска стая, в хилядите въпроси след едно изпратено съобщение, в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана.

Сценаристите Здрава Каменова, Богдана Трифонова и Светослав Томов събират и описват по оригинален истински любовни истории, които със сигурност ще се разпознае всеки един от вас. За музикалната атмосфера пък се грижи Иво Спасов.

Нюзлетър

Бюлетин

Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна
Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна
Извънредно ЛЮБОВНО - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се