Зарежда Събития

„Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу

Веселин Маринов, Братя Аргирови

14 фев.
19:00 ч. - 21:00 ч. 14.02.2022 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

Какво? – „Любов по ноти“ – Празничен шоу спектакъл с участието на Веселин Маринов, Братя Аргирови, актьорите Ненчо Илчев и Павел Иванов, а водещ на събитието ще бъде Димитър Горчев.
Кога? – 14-ти февруари 2022г. от 19:00ч.
Къде? – „Дворец на културата и спорта“ – Варна – зала „Конгресна“

Зрителите на „Любов по ноти“ ще станат свидетели на грандиозно празнично шоу на виното и любовта. В него участие ще вземат Веселин Маринов, Братя Аргирови, актьорите Ненчо Илчев и Павел Иванов, а водещ на събитието ще бъде страхотният Димитър Горчев.

Вечерта ще започне с раздаване на много награди, а сцената ще заблести със звездите, които ще направят шоуто незабравимо за всички ни.

На 14-ти февруари зала „Конгресна“ на Дворец на културата и спорта – Варна ще се напълни с любов, прекрасно настроние, смях и веселба! Очакваме ви на този хубав празник в 19:00ч. да се се насладим заедно на големите ни български звезди.

Нюзлетър

Бюлетин

„Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна
„Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна „Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна „Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна „Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна „Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна
„Любов по ноти“ – грандиозно празнично шоу - Дворец на културата и спорта - Варна