Зарежда Събития

Пощенска кутия за приказки

Спектакъл

12 авг.
20:30 ч. 12.08.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Литературният проект стартира през 2010 г. Всеки месец любители на късия разказ изпращат писма по зададена тема. Десет от историите се селектират и прочитат на живо. С текст може да участва всеки, като единственото изискване към авторите е да се вместят в три страници. Избраните произведения се прочитат от популярни личности — журналисти, писатели, музиканти, артисти и др.

„Пощенска кутия за приказки“ е едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия. Всеки месец Sofia Live Club буквално се пука по шевовете и събира на сцената си по десет от най-популярните личности в шоубизнеса. Ама от онези, които харесвате. Не от другите, които като ги видите и си казвате „Оф, пак ли тези?“

Всички те се събират, за да четат кратки разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, понякога дори и разплачат, защото всъщност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, преживявания и въображение. Освен това спонсорите винаги дават интересни подаръци на любимите автори на публиката.

Може да ви звучи като нещо, зад което стои цяла една армия от организатори, но в действителност зад идеята и реализацията й в голяма степен е предимно Гери Турийска. А коя е тя? Щастливо омъжена млада майка, която пише, пее и умее да прави пица.

Нюзлетър

Бюлетин

Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна
Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна
Пощенска кутия за приказки - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се