СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса

СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна

Спортен клуб по тенис на маса “Корабостроител”92 е учреден на Общо събрание  на 25.07.1992година в град Варна.На събранието присъстват треньори , състезатели , работниции служители от“Варненска корабострои-телница-АД”.

Главни   “виновници”  за създаването на клуба са Марин  Стойчев , който е завеждащ отдел в корабостроителницата и един от лидерите на профсъюза на корабостроителите,а по-късно и председател на синдиката на корабостроителите и Цецо  Николов,треньор по тенис на маса в “ЖСК-Спартак” Варна.

За  първи председател на клуба е  избран  Никола  Горанов  заместник  директор в  корабострителницата и за негов заместник   Марин  Стойчев.

През 1994 година  СКТМ “Корабостроител”92 наема  зала “Младост-Б” в Двореца на културата и спорта.Чудесните условия , които  са  предоставени от ръководството на залата,стимулират състезатели и треньори за постигане на високи резултати.

Повече информация тук.

Контакти:

Телефон: 088 837 6697

Направете запитване

Световна купа по хандбал - Дворец на културата и спорта - Варна

Световна купа по хандбал

14 фев. 2023

След организираните Европейски първенства през 2016, 2019, 2021 и 2022г., Българска Федерация Хандбал и град Варна,...

Havasi Symphonic – NEW SHOW - Дворец на културата и спорта - Варна

Havasi Symphonic – NEW SHOW

31 ян. 2023

ХАВАШИ идва с новото си шоу в София и Варна Прочутият унгарец ще гостува за първи...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна
СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна
СКТМ „Корабостроител“ – тенис на маса - Дворец на културата и спорта - Варна