ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ВАРНА ДЕНТ СТАРТИРА В ДВОРЕЦА

Председателите на районните колегии на БЗС Варна и Добрич - др.Румяна Влъчкова и др.Валя Хубчева, ще открият официално събитието на 18.03. (петък) в 10:00 ч. в зала "Младост" на ДКС. Официални гости ще бъдат председателят на БЗС др.Борислав Миланов и зам.председателят на БЗС др.Силвия Димитрова.

ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ВАРНА ДЕНТ СТАРТИРА В ДВОРЕЦА

Специализирано стоматологично изложение ще се проведе в Дворец на културата и спорта от 17 до 19 март в зали „Младост“. Денталният форум „Варна дент“ се организира от районните колегии – Варна и Добрич на Български зъболекарски съюз и Дентално депо Сам Мишел.
Варна дент се провежда за трета поредна година на територията на Дворец на културата и спорта. Форумът съчетава дентален конгрес с богата лекционна програма и търговско изложение, в което участие взимат водещи фирми в страната.
Научната част включва практически курсове, презентации и лекции от водещи професионалисти в бранша, като проф. Тосун, доц. Георгиев, доц. Томов, проф. Юрич и  Онник Чапрашикян. Лекциите са със свободен достъп и без такса за участие.
В изложението на дентална техника и продукти участие взимат 30 водещи фирми. С него се цели да се даде възможност на лекарите по дентална медицина да получат пряк контакт с материалите и техниката, която използват в практиката си
Председателите на районните колегии на БЗС Варна и Добрич – др.Румяна Влъчкова и др.Валя Хубчева, ще открият официално събитието на 18.03. (петък) в 10:00 ч. в зала „Младост“ на ДКС. Официални гости ще бъдат председателят на БЗС др.Борислав Миланов и зам.председателят на БЗС др.Силвия Димитрова.
Графикът за лекционната програма можете да видите тук.

Напишете Коментар