Правила

Covid -19

COVID-ПРАВИЛА В ДКС КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ?

COVID-19 промени всичко в целия свят! Ето какво ново ви очаква ДКС:

Носене на маски

С цел опазване на вашето здраве и спокойствие носенето на маски на територията на ДКС от всички посетители във всички зали и по всяко време е задължително. Това важи и за Търговския център, офиси и магазини. Изключение прави единствено външните и открити пространства.

Превенция и дезинфекция

Осигурен е здравен филтър на входовете на сградата. На ваше разположение са станции за дезинфекция на ръце на входовете и изходите на ДКС, както и в отделните зали. Молим да дезинфекцирате ръцете си при влизане и излизане.

Спазване на дистанция

Не забравяйте да спазвате максимално възможна социална дистанция по време на Вашето посещение в ДКС- това предпазва както вашето здраве, така и здравето на околните.

Безконтактни транзакции

За повече безопасност ползвайте картови или безконтактни плащания на територията на ДКС (където е приложимо). Нека се предпазим от предаването на вируса!

Билетен и Информационен център

Влизането в Билетен и Информационен център се осъществява по максимум двама човека и при спазване на всички противоепидемични мерки. За закупуване на билети на ваше разположение е онлайн системата EVENTS.BG

30 % от местата

Съгласно действащите противоепидемични заповеди на Министерство на здравеопазването на Р България всички събития в ДКС, вкл. в Летен театър Варна се провеждат при заетост на местата до 30% от общия капацитет на пространствата и при спазване на физическа дистанция от 1,5 м.

Информирайте се предварително

По всякави въпроси, засягащи вашето посещение на събитие в ДКС или нуждата от организиане на такова, се обръщайте към електронния сайт на ДКС – palaceofvarna.com, както и към официалните ни канали в социалните мрежи.

Отговорност и толерантност

Отделете си повече време за посещението в ДКС и Летен театър Варна. Имайте предвид, че може да се наложи изчакване при влизане и излизане от залите и пространствата. Бъдете отговорни и толерантни!

Нюзлетър

Бюлетин

Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна
Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна
Covid-19 - Дворец на културата и спорта - Варна