Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Фестивал „BEST OF INDIA“

Дворец на културата и спорта

8 юли
10:30 ч. - 19:30 ч. 08.07.2022 Дворец на културата и спорта – Варна

От 8-и до 17-и юли любителите на индийската култура у нас ще са истински щастливи. Причината – открива се  фестивала „BEST OF INDIA“.

Това е най-голямото търговско изложение на традиционни индийски продукти.

Събитието е част от поредица от дейности, организирани от индийското министерство на културата, с които от Ню Делхи отбелязват 75-атата годишнина от своята независимост след близо 200 години британско владичество.

През 10-те дни на изложението повече от 60 компании от Индия ще представят висококачествени продукти и услуги, включително ориз, чай, подправки, подаръци, аксесоари, продукти на традиционните им занаяти, обзавеждане за дома, текстил и облекла, бижута и козметика

За доброто настроение на посетителите ще има развлекателна програма, включваща индийски танци, йога демонстрации, рисуване с къна, прожекция на индийски филми, излъчване на традиционна индийска музика.

Любителите на индийската кухня ще могат да се насладят на традиционни деликатеси.

Не пропускайте тези 10 дни, в които да си създадете приятни спомени, защото, както гласи една древна индийска мъдрост:

„Животът не е постоянна серия от приятни избори, а най-често неизбежни проблеми, които изискват сила, решителност и упорита работа”, още повече, че и „Когато слонът е загазил и жабата ще го ритне“.

Нюзлетър

Бюлетин

Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Фестивал „BEST OF INDIA“ - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се