Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

“Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г.

Летен Театър

10 юни
20:30 ч. - 23:00 ч. 10.06.2022 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Супер групата “Фондацията” стартира ново турне под надслов “Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г.”. То бе обявено по време на големия концерт на бандата на 31 март, пред препълнената с фенове зала 1 на НДК.

В турнето “Фондацията” празнува “Щурците” на 55 г. на сцената ще стъпят легендарните Валди Тотев и Георги Марков, които ще се присъединят към Кирил Маричков и останалите членове на “Фондацията” – Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група.
За първи път от 5 години насам “Щурците” ще бъдат заедно на една сцена.

Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи само до края на 2022 г.

Супер музикантите ще свирят първо в Русе – на 6 май, следва Варна – “Летен Театър” на 10 юни, Бургас – “Летен Театър” на 21 юли, Тутракан – на 28 юли, Пловдив – “Античен Театър” на 5 август и Созопол, в рамките на “Аполония” – на 4 септември.

Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

Нюзлетър

Бюлетин

“Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна
“Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна “Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна “Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна “Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна “Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна
“Фондацията“ празнува “Щурците” на 55 г. - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се