Зарежда Събития

Концерт на ГРАФА

Турне 2024

28 юли
20:30 ч. 28.07.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне

С подкрепата на ПроКредит Банк визуалните и сценичните решения, създадени за грандиозния му концерт на НС „Стадион Васил Левски“, се пренасят в Стара Загора, Русе, Варна, Бургас и Пловдив

Това лято Влади Ампов – Графа ще подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града. Любимата звезда и ПроКредит Банк пренасят емоцията в страната и правят осъществяването на турнето на световно ниво реалност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено за първи на Национален стадион „Васил Левски“ миналата есен, ще зарадва феновете в България. Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър, при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, закриващото шоу е в Античен театър – Пловдив на 11 август.

Идеята за турнето идва след грандиозния успех на най-голямото българско поп събитие в историята ни – концертът на Графа на националния ни стадион през септември 2023. ПроКредит Банк сбъдна една мечта и превърна концерта в единствения сред толкова многобройна публика на български поп изпълнител. Екипът на Графа и на Банката работят с енергия, месеци наред, за да представят неповторима продукция, която включва уникални сценични мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление. Отзвукът от събитието е мащабен, възхищението на посетителите личи от стотиците емоционални коментари в социалните мрежи, професионалните критици са дълбоко впечатлени от концерта. Публиката на първият природосъобразен концерт остави Националния стадион чист. Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто, създадено с много любов, отдаденост и професионализъм.

В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени.

Генералната подкрепа на ПроКредит Банк и тази година ще реализира един от най-мащабните музикални проекти. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Билетите са турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Деца на възраст до 4 навършени години влизат безплатно, без право на седящо място.

Деца на възрат от 5 до 16 години ползват отстъпка от 50% от регулярната цена на билета от съответната ценова категория.

Нюзлетър

Бюлетин

Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт на ГРАФА - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се