Зарежда Събития

Концерт на  ЛЮБО КИРОВ

Турне 2024

13 юли
21:00 ч. 13.07.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина

Любо Киров обяви „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен – на 10 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.

На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голяма мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу. През 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната.

Както подсказва и името му, „Ново турне 2024“ ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на Любо Киров. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината, а заедно с екипа си отново подготвя безкомпромисно музикално шоу.

Нюзлетър

Бюлетин

Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт  на  ЛЮБО КИРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се