Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Концерт „Обич и песен“

ТУРНЕ "ОБИЧ И ПЕСЕН" 2023

19 юли
20:00 ч. 19.07.2023 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Хубавата музика винаги обединява и срещите с нея са истински празник, както за публиката, така и за артистите. Тазгодишното турне „Обич и песен“ 2023 ще премине под мотото „Да празнуваме заедно българската музика“ и ще даде среща на много обичани творци- различни като поколения и стил , но с обща кауза: Любовта към изкуството.

„Обич и песен“ по традиция стартира от Европейската столица на културата Пловдив. Само там, като специален гост, ще участва вечното момиче Елвира Георгиева.

Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова и Нелина са другите ангелогласни певици , които ще зарадват публиката под тепетата. Те ще участват на всички концерти от турнето „Обич и песен“.

Чаровната Роси Кирилова се включва от 11 юли в Стара Загора и също ще пее във всички следващи градове.

Всенародната любимка Тони Димитрова ще зарадва публиката от турнето „Обич и песен“ в градовете Плевен, Русе, Левски, Велико Търново, Добрич и Созопол.

Естествено, че най-актуалната песен от жанра – „Срещу вятъра“ също ще прозвучи на „Обич и песен’ 2023, защото към турнето се включват и Братя Аргирови в градовете Стара Загора, Левски, Велико Търново, Варна и Добрич.

Живеещата от дълги години в Италия естрадна легенда Росица Борджиева ще е специален гост в родното Русе. Друга легенда – Ева Найденова от „Тоника“ ще гостува в градовете Левски и Велико Търново.

Организаторите споделят, че изненадите няма да спрат до тук и в почти всеки град ще има специален гост-изпълнител.

Билетите вече са в продажба.

 

Нюзлетър

Бюлетин

Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт „Обич и песен“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се