Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Международна изложба на котки

Двореца на културата и спорта

12 юни
10:00 ч. - 18:00 ч. 12.06.2022 Дворец на културата и спорта – Варна

Скъпи приятели.

Каним Ви да посетите Международна изложба на котки , която ще се проведе на 11 и 12 юни 2022 г., в град Варна в „Двореца на културата и спорта“, организирана от Съюза на фелинолозите гр. Варна. Участващите котки ще се оценяват от международни експерти по всички породи.

Заповядайте при нас, за да се потопите в прекрасния свят на котките. Ще имате възможност да видите различни породи котки, включително редки и екзотични видове, както и ако някой пожелае би могъл да си купи коте.

Елате с цялото семейство и ще се заредите с положителни емоции – 100%.

Цена на билета:

Възрастни – 6 лв.

Деца – 3 лв.

За пенсионери и хора с увреждания – безплатен

Често задавани въпроси:

1. Възможно ли е да правите снимки по време на изложбата?

– Да, можете да правите снимки по време на изложението, без да използвате светкавица!

2. Мога ли да си купя коте на изложбата?

– Да, изложбата ще включва котенца от различни породи и Вие можете да си изберете домашен любимец според Вашите предпочитания.

3. От колко до колко ще бъдат отворени вратите за посетители?

– За посетителите изложбата е от 11:00 – 18:00, за да научите повече за програмата на изложба посетете сайта ни www.felinologybg.com

По време на изложбата собственикът представя домашния си любимец индивидуално на съдията, който оглежда и изготвя отчет за нейните силни и слаби страни на оценъчен лист. На този лист се посочва порода, цвят, пол, възраст и клас, в който се състезава котката. След попълването на този оценъчен лист, се дава оценка и титла от експерта, че има съответните качества според стандарта. На всички участници в края на изложбата се раздават оценъчни листове.

Нашата изложба е незабравим празник за цялото семейство. По време на изложбата ще бъдат организирани конкурси, а през това време родителите могат да се възползват от възможността да задават въпроси на специалистите, относно отглеждане и развъждане на котки.

Регистрация за международна изложба е достъпна на сайта :

https://www.wcfcatonline.com/show-calendar?year=2021&month=7

Разбирам, че всички сме заети и ангажирани, но нека да бъдем по организирани и да не отлагаме за последния момент

За допълнителни въпроси на телефон :

0886627155

Светлана Йоргова

0878391133

Алина Ингор

Нюзлетър

Бюлетин

Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна
Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна
Международна изложба на котки - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се