Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

„Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова

Световна премиера

4 юни
20:30 ч. 04.06.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

ЙОРДАН КАМДЖАЛОВ И СОФИ МАРИНОВА – МИСТЕРИЯ И СВОБОДА

Концерт-спектакъл с участието на:
– Йордан Камджалов
– Софи Маринова
– GENESIS ORCHESTRA
– The Eastern Quartet
– Музикална лаборатория за Човека – Хор
– Музикална лаборатория за Човека – Ансамбъл

Маестро Йордан Камджалов не пести суперлативите за уникалния талант на фолк звездата, като я поставя на най-високо ниво като вокален талант и човек. Огромна изненада е също, че в спектакъла Софи ще представя произведения на няколко езика.

“Най-смелият ми проект в живота! Нещо скандално прекрасно, което готвим повече от половин година…. Поканих Софи Маринова, която е чудо като глас и като характер, да създадем заедно “Мистерия и свобода“ и в него участват изумителни хора, които нямат граници в музицирането и Софи Маринова на върха на свободата на мистерията“ – казва диригентът.

“Ще бъдат изпълнявани три стила – класика, романси и фолклор. Софи Маринова ще пее на френски, на италиански, на немски, на македонски, на руски, на български, разбира се… Това е за хора със силна и здрава психика, ще се късат дипломи! Това е нов етап в музикалното взаимодействие. Много се радвам, че в България има творец като Софи Маринова. С всички колеги, с които говоря, те казват, че едва ли има по-музикален човек в България. Казват, че тя има един глас, за който самата тя не подозира нейните възможности и е един от най-добрите хора на планетата “ – добавя Камджалов.

Нюзлетър

Бюлетин

„Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна
„Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна „Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна „Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна „Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна „Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна
„Мистерия и свобода“ на Йордан Камджалов и Софи Маринова - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се