Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Огънят на Анадола

Танцово шоу

9 дек.
19:30 ч. 09.12.2023 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

„Огънят на Анадола“ е уникален проект, чийто източник е древната митологична и културна история на Анадола.

Продуцирана от Мустафа Ердоган, групата запознава света с огъня, който възниква от
древната мозайка на любовта, културната история и мира в Анадола.
„Огънят на Анадола“ се смята за една от най- добрите танцови групи в света, поради
безбройните международни турнета, както хилядите зрители посетили шоуто в неговия дом в Анталия – Gloria Aspendos Arena.

24 след създаването си „Огънят на Анадола“ могат да се похвалят с над 20 мил. зрители в своите представления по целия свят – от Америка до Китай и от Европа до Африка. „Огънят на Анадола“ държи също два рекорда на „Гинес“ – за най-бързо танцово представяне с 241 стъпки в минута и за най-многобройна публика с 400 хил. души на едно място.

В началото на декември 2023 г. публиката в България ще има възможността да се наслади на завладяващата танцова магия на „Огънят на Анадола“.
На 9 декември събитието ще се проведе въвВарна, „Дворец на културата и спорта“, а на 10. декември в София, зала 1 на НДК.

Турнето в България ще се проведе с подкрепата на Турското Посолство в София, под егидата на Нейно Превъзходителство Посланикът на Република Турция. Събитията ще са част от честванията по повод 100 години от създаването на светската Република Турция. Друг основен момент от провеждането на турнето в България е благотворителната идея в него. Част от събраните от билети и спонсорство средства ще бъдат дарени за пострадалите деца, жени и мъже в опустошителните земетресения в началото на годината.

Нюзлетър

Бюлетин

Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна
Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна
Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се