Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Palace Auto Varna E-MOBILITY

АВТОМОБИЛЕН САЛОН

25 авг.
10:30 ч. - 19:30 ч. 25.08.2022 Дворец на културата и спорта – Варна

АВТОМОБИЛЕН САЛОН – Palace Auto Varna E-MOBILITY- най-голямото събитие за електромобили и хибриди ??

? от 25 до 28 август 2022 г.

Мобилността на бъдещето – хибридна, електрическа и свързана – се отправя към морската столица Варна.
??? Със следните марки автомобили: CITROEN, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, LAND ROVER, PEUGEOT, SKODA, VOLVO, VW и др., както и електрически мотоциклети – SUR-RON.
От 25 до 28 август Дворец на културата и спорта Варна ще бъде домакин на най-голямото и най-разнообразно събитие за електромобили. Автомобилните компании ще представят най-новите разработки и технологии в задвижването и дизайна на хибриди и Е-Mobility гама автомобили.
За многобройните почитатели на автомобилите и за всички посетители ще има организиран тест-драйв и демонстрации, за да видят и усетят следващото ниво на мобилност.
? Община Варна е една от общините, която има за цел да стимулира използването на екологични превозни средства и да подобряване чистотата на въздуха.
? Станете част от Е-мобилността!

Нюзлетър

Бюлетин

Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна
Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна
Palace Auto Varna E-MOBILITY - Дворец на културата и спорта - Варна