Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

PASHA DANCE THEATRE

Театрален спектакъл

9 апр.
19:00 ч. 09.04.2024 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

За първи път в България пред зрителите ще бъдепредставен великолепният век на Турция в целия му лукс и красота. Pasha Dance Theatre, турски театрален и хореографски спектакъл, ще разкаже за една далечнаепоха в съвременна интерпретация. В продукцията участват няколко десетки танцьори и акробати от най-високо ниво. Използват се две хиляди автентични костюми и модерни визуални и светлинни ефекти.

ПРИКАЗКА ЗА БЕЗСМЪРТНАТА ЛЮБОВ И СТРАСТ

Всичко това, съчетано с оригинална музика, потапя зрителите в аромата на една ориенталска приказка -историята за невероятната любов на могъщия Паша и красивата одалиска. Младият владетел е изправен пред опасно пътешествие из земите на древна Анадола в търсене на отвлечената си любима. А публиката ще получи незабравими емоции и невероятно красиво изпълнение.

След успешни премиери в Турция и Дубай, спектакълът на Pasha Dance Theatre тръгва на първото си европейско турне. Оригинална музика и аранжимент на композитора Ючел Арзен. Артистичен директор на спектакъла е г-жа Серпил Сунай. Програмата е в две части с антракт.

Нюзлетър

Бюлетин

PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна
PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна
PASHA DANCE THEATRE - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се