Зарежда Събития

Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/

Поп концерт

2 юли
21:00 ч. 02.07.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина

Артем Пивоваров с концерт във Варна!

Артем Пивоваров е изключителен украински артист, чиито песни мигновено се превръщат в хитове. Той е моден диктатор в музиката и любимец на всички поколения. Един от най-пусканите изпълнители по украинските радиостанции и треньор в шоуто „Гласът на страната“. Носител на наградата Yuna за „Най-добър изпълнител“, „Хит на годината“ и „За принос към популяризирането на украинската поетична класика чрез проекта ‘Твоите стихове, моите ноти'“. Артем е обиколил света с благотворителни концерти в подкрепа на Украйна, пълнейки зали в различни градове в Европа, САЩ и Канада.

Очаква ви ярко шоу, специална атмосфера и любими хитове: „Déjà vu“, „Mirage“, „Rendezvous“, „Manifesto“, „Мисли“, „Там в тополите“ и много други. Каним ви да се насладите на качествена украинска музика, да получите незабравими спомени и позитивни емоции!

Нюзлетър

Бюлетин

Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна
Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна
Поп концерт на Артем Пивоваров /Украйна/ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се