Зарежда Събития

РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ

Комедия от Тристан Птижирар

3 сеп.
20:00 ч. 03.09.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ комедия от Тристан Птижирар

В света на театъра, където комедията и трагедията често вървят ръка за ръка, рядко се появява произведение, което да засегне дълбоките ни чувства, като същевременно ни кара неудържимо да се смеем. Такава е театралната постановка „Разделям двойки по домовете“ – едно умело съчетание от остър ум, сърце и искрящ хумор. Под режисурата на проф. Здравко Митков и с участието на звездния актьорски състав, включващ Михаил Билалов, Юлиян Петров и Гергана Христова, тази постановка се превръща в незабравимо театрално преживяване, което публиката ще помни дълго.

Сюжетът се върти около Ерик (изигран от Михаил Билалов), професионалист в нелеката задача да разделя влюбени двойки по домовете. Неговата рутина обаче е хвърлена в хаос, когато един ден негова „цел“ се оказва бившата му съпруга. Изпълнен с обрати, спектакълът предлага уникално разглеждане на любовта, отношенията и сложността на човешките взаимоотношения.
Музиката от маестро Милен Кукошаров и Кристиян Чернев на виолончело добавя още един слой към емоционалната палитра на представлението. Публиката се впуска в ролеркостер от емоции, от смях през сълзи до задълбочено самоосмисляне на собствените отношения и избори в живота.

Актьорска игра в комедията

Талантът на Михаил Билалов свети ярко в тази роля, показвайки неговата уникална способност да пренесе тежки теми чрез лек и игрив подход. Юлиян Петров и Гергана Христова са повече от просто поддържащи актьори – те са сърцето и душата на постановката, която вдъхновява и предизвиква. Химията между актьорите на сцената е неподправена и предава усещането за истинска драма, преплетена с моменти на искрен смях.

В тази постановка, Тристан Птижирар не само забавлява, но и отправя остър коментар за съвременното общество, където връзките често се разглеждат като преходни и заменими. „Разделям двойки по домовете“ предизвиква зрителите да преосмислят собствените си представи за любовта, вярността и важността на истинските човешки взаимоотношения.

Нюзлетър

Бюлетин

РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна
РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна
РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се