Зарежда Събития

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Лятно Турне 2024

29 юни
20:30 ч. 29.06.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ на 29 юни във Варна

Осем града и нов албум с единайсет нови песни !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? – това са предвидили музикантите за срещите си с публиката през юни и юли.

Пилотният сингъл „Заедно сами“ вече се завъртя в радио ефира, а видеото към песента е заснето с иновативната 360 градусова селфи камера, при която зрителят има възможност сам да избира ъгъла на гледане с мишката на компютъра си или с приплъзване на пръста по дисплея на телефона си.

Песента носи характерния за групата китарен саунд и позитивизъм, съчетан с филофски дълбочини в лириката.

Музикантите споделят: „Преди да започнем записите на албума, решихме да представим повечето нови песни по време на зимните си концерти. Публиката ги чуваше за първи път и по нейната реакция избрахме кои да са синглите. В „Заедно сами“ хората се включваха моментално в припева и крещяха с нас: Зумбае! Зумбае! Еееео. Така че нямахме никакви колебания. Следващите два сингъла са на песните „Въпроси“ и „Оцет ли пи, лимон ли яде“, това решение отново е инспирирано от хората пред нас.“

!УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? ще се появи на физически носител през май. Следва гастрол на “Обичайните заподозрени” в Лондон на 10 май и началото на лятното им турне в края на юни.

То ще стартира на 27 юни в Арена Русе, ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София. Билетите за всички събития вече са в продажба.

Концертът във Варна ще е на 29 юни в Летния театър. Билети се продават на касата на Дворец на културата и спорта и в мрежата на Eventim.

Нюзлетър

Бюлетин

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се