Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Летен театър, Варна

31 юли
20:00 ч. - 22:00 ч. 31.07.2022 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет
Концерт на:
СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ
ЛЕТЕН ТЕАТЪР – ВАРНА
31 юли 2022 г., петък
Отваряне: 19:00 / Начало: 20:00
Стефан Вълдобрев и музикантите от „Обичайните заподозрени“ в състав: рок-легендата Иван Лечев, джаз/етно/рок виртуоза Стоян Янкулов, Веселин Веселинов – Еко и китаристът Мирослав Иванов обещават много лятно настроение на варненска сцена.
Стандартни
– 20 лв. за първите 100 билета
– 25 лв. за регулярни билети
– 30 лв. на самата дата и на място – 31 юли
Първи 10 реда в централен сектор
– 25 лв. за първите 100 билета
– 30 лв. за регулярни билети
– 35 лв. на самата дата и на място – 31 юли
Каси:
ВАРНА – OMV, Orange Center, Български пощи, Бохемия, Orange.bg и др.
СОФИЯ – щанд EVENTIM – ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“ и др.
Както и онлайн през сайта на компанията.
Броят на билетите е силно ограничен – препоръчва се предварителното им закупуване!
***
Подгряващи: Kerana & kosmonavtite
***
С медийната подкрепа на BG Radio.
***
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УКАЗАНИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЕТО
I. ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ
Влизайки на територията на провежданото настоящо събитие всеки един посетител декларира, че:
*ЩЕ СПАЗВА СЪВЕСТНО И ОТГОВОРНО ВСИЧКИ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ
* ДОКОЛКОТО Е ЗАПОЗНАТ, НЕ Е ВИРУСОНОСИТЕЛ
*Е НАЯСНО, ЧЕ ПОСЕЩАВА ПУБЛИЧНА СРЕДА ВЪВ ВСЕ ОЩЕ ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА
===
II. НАСТАНЯВАНЕ И ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ПРИ СПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ:
При настоящите условия за спазване на противоепидемични мерки на територията на България, зададени чрез заповед на Министъра на здравеопазването, настоящото събитие се провежда при спазване на 50% от капацитета на съответната локация-домакин. За тази цел събитието ще се проведе в режим на само седящи места при отстояние на една празна седалка между двама души – тоест към момента билети ще се продават през седалка.
При промяна на противоепидемичните мерки – отново чрез друга заповед на Министъра на здравеопазването, организаторите си запазват правото за пускане на допълнителни места и/или преконфигурация на настоящата схема на настаняване.
===
III. ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИ И ДОСТЪП НА ДЕЦА
Пазете добре своя билет, който е нужно да представите на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация (комплект бадж + специална лента за ръка) или покана! Не се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на събитието в определения ден може да бъде само еднократно и окончателно.
*Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или нотариално упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.
===
===
ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ:
Влизането в залата на лица под 18 години става задължително с придружител!
Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за непълнолетното лице, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук: https://www.nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf или да получи на място. Предварителното попълване на декларации е препоръчително и ще ви спести време! Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.
На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Няма да се предлага алкохол на лица под 18 години.
Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Нюзлетър

Бюлетин

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се