Зарежда Събития

The Night of Musicals

Музикалнo шоу

23 апр.
19:30 ч. 23.04.2024 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

Два часа вълнуващo музикалнo шоу, изпълнено с енергия!

Добре дошли на една от най-успешните музикални гали на всички времена! С милиони продадени билети, това шоу се превърна в най-успешното музикално шоу в Европа и постави нови стандарти в развлекателната индустрия. Не пропускайте това вълнуващо преживяване със спиращи дъха танцови изпълнения и световноизвестни мелодии! Слушайте най-добрите звезди от международните музикални сцени и се възхищавайте на невероятни костюми.

Най-добрият музикален коктейл: световноизвестни мюзикъли, актуални хитове и добре познати класики!

Продукции като „Танцът на вампирите“, „Mamma Mia“ или „We Will Rock You“ на успешния мюзикъл на Queen са представени в това уникално, завладяващо шоу. Разбира се, в репертоара са включени и класики на всички времена, като „Фантомът на операта“, „Котки“, „Шоуто на ужасите на Роки Хорър“, „Елизабет“, „Грийс!“, „Уестсайдска история“ и много други. Станете свидетели как „Фантомът от операта“ признава любовта си на Кристин, слушайте „Котките“, докато „мяукат“ своите „Спомени“, доказвайки, че култовият им статус е напълно заслужен. Хитовете от сериала на Netflix „La Casa De Papel“ също ще развълнуват публиката за първи път! Нека един първокласен музикален коктейл ви развълнува в „Нощта на мюзикълите“!

Разнообразни и уникални!

Артистите от „Елизабет“, „Котки“, „Танцът на вампирите“ и други мюзикъли са от САЩ, Австралия, Холандия и немскоговорящите страни. Те ще бъдат подкрепени от международно признати гост певци от оперни театри от цял ​​свят, чиито изпълнения на топ хитове като „Time To Say Goodbye“ на Андреа Бочели ще направят тази вечер незабравима!

Нюзлетър

Бюлетин

The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна
The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна
The Night of Musicals - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се