Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Васко Василев – Варна

Летен театър, Варна

30 юни
21:00 ч. 30.06.2022 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Световноизвестния ни цигулар зарадва родните меломани като обяви летните си концерти в България за 2022 г. Следващите му срещи с българската публика ще са на 30 юни в Летен театър Варна, 2 юли – Летен театър Бургас и 5 юли на столичния стадион „Юнак“.

Преди това обаче феновете му имаха шанс да отпразнуват 51-годишнината му на патерици заедно с него. Това се случи на последния голям концерт в София, за който не се изискваше зелен сертификат. Той представи пред родната публика изцяло класическа програма, въпреки пандемичните ограничения, като събитието се проведе с ограничен капацитет. Шоуто се проведе в зала 1 на НДК “, а вълнението на виртуозния музикант от срещата с родните почитатели след толкова отменени и пренасочени концерти не можеше да бъде скрито.

Изключително внимание прикова към себе си с изпълнение без лък на „Пицикато полка“, което изпълни единствено с помощта на пръстите си. Целият концерт беше наситен с множество емоции, което наложи и кратка техническа пауза. На финала три пъти публиката връщаше Василев на сцената с дълги аплодисменти, а последният бис беше посрещнат на крака.

Нюзлетър

Бюлетин

Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна
Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна
Васко Василев – Варна - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се