Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

INNOWAVE SUMMIT

Дворец на културата и спорта

17 ное.
09:00 ч. - 18:00 ч. 17.11.2023 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

INNOWAVE SUMMIT

Не пропускайте възможността да се присъедините към 5000+ дигитални лидери и световноизвестни експерти от бизнес света. Изградете ценни взаимоотношения с професионалисти, потенциални партньори и бъдещи сътрудници, споделящи вашите възгледи.

Разширете хоризонтите си, предизвикайте своите възгледи и намерете иновативни подходи, които могат да издигнат идеите и бизнеса ви на нови нива.

Свържете се със специалисти от индустриите, обменяйте идеи и изградете съпорт система, която ще ви подкрепя по време на развитието на вашия бизнес.

“Визията на Innowave Summit 2023 е да обедини дигиталните лидери на Европа и да засили иновативните екосистеми!” – това е общата визия, която споделят организаторите на събитието и мрежите, които ги подкрепят.

Нюзлетър

Бюлетин

INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна
INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна
INNOWAVE SUMMIT - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се