Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Концерт на  MARIO BIONDI

Концерт

17 юни
20:00 ч. 17.06.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Романтичната звезда MARIO BIONDI

ще пее в Летен театър Варна – 17 юни 2024

Емблематичният му топъл, секси тембър, съчетан със сдържаното му и елегантно сценично поведение, перфектната селекция на музиканти и изобилието от емоционални хитове обещават един романтичен концерт на световно ниво, който ще получи най-добрата си локация, а именно красотата на Античен театър. Очакваме Пловдив да привлече влюбени в музиката на Mario Biondi почитатели от цяла България.

Характерният дълбок глас на Mario Biondi е топъл и чувствен, но едновременно с това ясен и уверен.

Роден като Mario Ranno, той открива любовта си към музиката още в детска възраст, слушайки различни музикални изпълнения заедно с баща си – певецът Stefano Biondi, от когото в знак на почит по-късно взема сценичния си псевдоним.

Богатия житейски опит на Mario Biondi му помага да се оформи и стигне до сегашният си статут на звездна на световната соул музика. Пял е в църковни хорове, бил е студиен певец, паралелно с това учи музика и английски език, който издига до перфектно ниво.

Mario е роден в Катания, Сицилия и не е трудно да се досетим, че още от малък е почитател на соул музиката. През 1988 г започва да открива концертите на големи имена, в това чисто и на легендата Ray Charles. Големият му пробив идва с японското издание на сингъла This Is What You Are, достигнал до популярния водещ в BBC1 Norman Jay, който се влюбва в песента и я разпространява сред радиостанциите в цяла Европа. Нататък следват много топ сингли в световни класации, турнета, хитове… препълнени зали!

Нюзлетър

Бюлетин

Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт  на  MARIO BIONDI - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се