Зарежда Събития

Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ

Концерт

9 авг.
21:00 ч. 09.08.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина

За Незабравимо Музикално Пътешествие: Васил Петров Отбелязва 30 Години в Музиката с Епично Турне и Концертен Спектакъл

За почитателите на вълнуващата, романтична музика, легендарният джаз певец Васил Петров обявява годишнината си 30 години в музикалния свят със серия от концерти и нова програма. Празнувайки този важен юбилей, Васил Петров обещава да зарадва своите фенове с най-доброто от неговия репертоар с българска, класическа и световна музика, изпълнени в неповторимия му стил.
Тази музикална експлозия ще се състои на:

9 август – Варна, Летен театър, в програмата на Варненско лято
10 август – Каварна, открита сцена
11 август – Попово, Читалището
12 август – Велико Търново, Летен театър, Сцена на Вековете
13 август – Сливен, сцена Туйда
14 август – Кърджали, Двор на историческия музей
16 август – Несебър, Артиум център
17 август – Бургас, Експозиционен център Флора
18 август – Поморие, Читалището
19 август – Свети Влас, амфитеатър „Арена“,
1 септември – Пловдив, Античен театър, открива есенния сезон
Заедно с него на сцената ще бъде Врачанска филхармония, под ръководството на маестро Христо Павлов. Васил Петров събира в една концертна програма най-любимите песни от своите албуми и концертен репертоар, както и ще представи за първи път блок с латино теми.
В напълно нови аранжименти са българските му хитове „Другият“ и „Подслон в дъжда“, латино темите Besame mucho, Quando, Quando, Quizas Quizas Quizas, поп класиките Killing me softly, Can`t take my eyes of you, хитовете на Бийтълс – Yesterday, Michelle, рок класиката Soldier of fortune и разбира се хитовете на Синатра – My Way, Strangers in the night, Over and Over, Fly me to the moon и Ню Йорк и други. Всичко това в симфонично звучене с джаз нюанси.
Специален гост в програмата е брилянтната цигуларка с редица световни награди, Зорница Иларионова. Тя ще партнира на Васил Петров в няколко песни и ще представи класически и филмови теми награди с Оскар заедно с Врачанските симфоници.
За джаз линията се грижат изключителните музиканти Йордан Тоновски на пиано, Христо Минчев на бас и Кристиан Желев на барабани.

Нюзлетър

Бюлетин

Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна
Концерт на ВАСИЛ ПЕТРОВ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се