Зарежда Събития

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

Концерт

7 авг.
21:00 ч. 07.08.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Най-известните певци в България обявяват „ГОДИНАТА НА ДИСКОТО“.

Данчо Караджов, Трамвай 5, Маргарита Хранова, Владислав Славов и други изпълняват ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.

В световен план, ретрото се завръща с пълна сила, а сега и в България се ражда нова музикална вълна. Най-популярните български звезди от 80-те години Трамвай 5 се обединяват с младия телевизионен водещ и певец Владислав Славов, за да създадат незабравимо турне.

Това ново сътрудничество обещава да върне на живот духа и енергията на диското епохата с вълнуващи изпълнения и песни, които ще задържат стилистиката и вибрациите на 80-те години. Трамвай 5, Владислав Славов, Маргарита Хранова и Данчо Караджов се подготвят да представят нови диско хитове, които съчетават свежестта на съвременната музика с класическата естетика на ретрото. Освен това, те ще изпълняват и златни евъргрийни, които са станали култови в България и света през това време.

Очаква се, че това турне ще направи света по-цветен и весел. Феновете на диското ще имат възможността да се потопят в магията на танцувалния ритъм и да се насладят на неподражаемата енергия, която само диското може да предложи.

Това е само началото на голямото турне, което обещава да включва и други легенди на българската музика от този период. Феновете ще имат възможността да се срещнат с техните любими изпълнители и да се потопят в носталгичната атмосфера на 80-те години.

Годината на диското започва и се очаква да бъде изпълнена с незабравими музикални моменти и безкрайно забавление. Звездите са готови да ни отведат на пътешествие във времето и да ни напомнят за вълнуващата епоха на диското. Турнето ще обиколи над 20 града в България. Първите дати са: 18 юни – Русе, 24 юни – Плевен, 3 юли – Пловдив, 7 август – Варна.

Нюзлетър

Бюлетин

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна
ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна
ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НОМЕР 1 НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се