Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

LORD OF THE DANCE

Дворец на Културата и спорта

21 май
20:00 ч. - 22:00 ч. 21.05.2023 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

LORD OF THE DANCE празнува 25 години с два грандиозни спектакъла в България.

Най-великото ирландско танцово шоу в света гостува във Варна на 21 май

Най-великото танцово шоу в света – LORD OF THE DANCE пристига в България за два юбилейни спектакъла посветени на 25-ата годишнина от създаването на оргиналния спектакъл на Майкъл Флетли. На 21 май във Варна, в “Дворец на Културата и спорта” над 40 великолепни танцьори ще зарадват българските фенове на световноизвестната трупа като част от новото си европейско турне.

LORD OF THE DANCE ще стъпят у нас със своя чисто нов, невероятен спектакъл – с нови костюми и хореография, с авангардно осветление и специални ефекти. В шоуто ще участват 40 от най-забележителните млади изпълнители в света, режисирани от емблематичния Майкъл Флетли и с нова музика от композитора Жерар Фахи. Впечатляващ, бляскав и завладяващ той ще съчетае най-доброто от традицията с цялото вълнение на новата музика и танци.

Нюзлетър

Бюлетин

LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна
LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна
LORD OF THE DANCE - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се