Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

SENSHI 16

Европейска титла на SENSHI

13 май
18:30 ч. - 22:30 ч. 13.05.2023 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и още повече екшън на 13 май

Три битки за Европейската титла на SENSHI в три категории

16-ото издание на професионалната бойна галавечер SENSHI ще предложи спиращи дъха двубои, нажежаващ адреналин и бойци, които ще дадат всичко от себе си за победата. Зрелищното ново издание ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

След нокаутиращата гала SENSHI 15, новото издание отново ще представи сблъсъци между елитни бойци от цял свят в 13 двубоя, а битките ще се проведат по правилата на KWU FULL CONTACT, KWU OPEN и KWU SENSHI. Освен всичко, зрителите в морската столица и пред малкия екран ще са първите, които ще научат кои от шампионите ще се преборят за Европейски титли на SENSHI в три категории: 70 кг, 75 кг и 85 кг.

Организаторите на бойното шоу отново гарантират атрактивна и титанична бойна карта, включваща отлично тренирани бойци от Испания, Португалия, Германия и др. държави, както, разбира се, излишно е да споменаваме, че SENSHI няма да е същото без домакините, а именно българските шампиони. 

Феновете на бойните изкуства, дошли във Варна за галата, ще имат възможност да видят световни величия и звездни треньори от първо лице, а кои са те – ще стане ясно до дни. 

Билетите ще бъдат в продажба съвсем скоро.

Зрелищната бойна галавечер  се излъчи и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.comKwunion.com и Kyokushin Karate News.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“,MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилърЦентрална Кооперативна Банка, ПОАД ЦКБ Сила, ПОК Съгласие и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Нюзлетър

Бюлетин

SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна
SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна
SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се