Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър

Театър

25 юни
20:30 ч. 25.06.2023 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ

Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е на път да провали, защото не е тази, за която я мислите?

Карла (Мая Бежанска) е шармантна и динамична жена, отдадена изцяло на мъжа си Франсоа (Михаил Билалов). Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото й. То се стоварва като парен чук върху главата на Франсоа и е на път да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза (Теона Димова) и нейният бъдещ съпруг (Асен Данков)също имат какво да добавят в картинката.

Блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и разбира се, нула политическа коректност, са само част от нещата, които една „малка“ тайна може да отприщи.

90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия.

 

–-

 

Режисьор: Димитър Стефанов

Сценограф: Ясмин Мандели

Музика: Милен Апостолов

Участват: Михаил Билалов, Мая Бежанска, Асен Данков и Теона Димова

Нюзлетър

Бюлетин

МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна
МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна
МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ – театър - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се