Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева

"НА ЖИВО"

4 юли
20:30 ч. - 23:00 ч. 04.07.2022 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Премиера на моноспектакълът “На живо” на Александра Сърчаджиева – по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо – син на легендарния Константин Коцев.

Новият театрален спектакъл „На живо“ е покъртителна и вълнуваща изповед на Александра Сърчаджиева, която всички смятат, че познават. Всекидневно тя се бори за правото си на любов, преодолява мъката от личните си загуби и води битки, за да бъде щастлива и да отгледа дъщеря си. И всичко това под безпощадните светлини на прожекторите.

София, 12 юни 2021 г. – Телевизионно студио. Прожекторите светят ярко към основия гост на най-гледаното предаване в ефира – актрисата Александра. Водещата Ева Ходор (в ролята Радена Вълканова) обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, докато разговорът не се превръща в дълбока и прочувствена изповед. Една жена разказва бурите на живота си в телевизионното студио, докато вечерното небе навън се раздира и ехти от дъжд като потоп.

Всичко това ще преживеем в новия театрален спектакъл „На живо“ с участието на Александра Сърчаджиева, която този път ще изиграе себе си. Текстът на постановката е колаборация между Яна Борисова – един от най-значимите съвременни български драматурзи, и Александра, която в продължение на няколко месеца й разкрива своя живот. Режисьор на спектакъла е Димитър Коцев-Шошо, сценограф – Никола Тороманов, музиката е на Милен Кукошаров.

 

Нюзлетър

Бюлетин

Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна
Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна
Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се