Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

„Моряците за повече варненчета“

Благотворителен концерт

18 дек.
19:30 ч. - 21:30 ч. 18.12.2022 Дворец на културата и спорта – Варна

Благотворителния концерт „Моряците за повече варненчета“

Клуб за народни танци Моряците, съвместно с Община Варна и Двореца на културата и спорта, имат удоволствието да Ви поканят да бъдете гост или да станете спомоществовател на 10-тата юбилена благотворителна кампания на клуба под надслов „Моряците за повече варненчета“.

Събитието ще се проведе на 18.12.2022 г. от 19:30 ч. в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта, гр.Варна. Всички средства, събрани от събитието, ще бъдат дарени на Фондация „Искам бебе“ в помощ на програмата на Община Варна за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.

Концертът ще бъде под патронажа на кмета на Община Варна Иван Портних.

Клуб за народни танци Моряците е създаден през 2012г. и към момента е най-големият клуб за народни танци на територията на източна България. Клубът е популярен в цяла България, не само с призовите си места в различни конкурси и фестивали в страната и чужбина, а и с постоянната организация и участия в многобройни благотворителни прояви. През 10-годишната история на клуба са организирани множество концерти и различни събития, а средствата, дарени за благотворителност, надхвърлят 150 хил. лева. За успеха на нашите каузи освен на добрите сърца на нашите танцьори разчитаме и на щедростта на спонсори, които искат да бъдат част от кампанията и да подпомогнат инициативи в помощ на обществото.

За последния концерт на клуба, в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център, която е с капацитет 870 места, билетите бяха разпродадени само за 2 дни. Това ни кара да вярваме, че тази година капацитетът от 3000 места на зала Конгресна в ДКС ще бъде абсолютно запълнен. В активния танцов сезон в нашите зали танцуват над 1000 души, а в концерта тази година на сцената ще излязат над 500 любители танцьори от клуба на възраст между 3-83 години. Всички средства, събрани от концерта и съпътстващите мероприятия в благотворителната кампанията, ще бъдат дарени на Фондация „Искам бебе“, за подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, живеещи във Варна. Освен концерта в ДКС и тази година ще организираме и благотворителен базар на 10.12.2022 г., конкурс за ръчно изработени красоти и лакомства на 10.12. в Делта Планет мол, а също така и благотворителна лотария по време на Коледния бал на клуба на 03.12.2022 г.

Още информация тук:
https://www.moriatsite.com/blagotvoritelna-kampaniya-moryatsite-za-poveche-varnencheta/
https://www.facebook.com/Moryatsite

 

Нюзлетър

Бюлетин

„Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна
„Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна
„Моряците за повече варненчета“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се