Зарежда Събития

Нашенец

Моноспектакъл

25 юли
20:30 ч. 25.07.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Моноспектакъл НАШЕНЕЦ – 30 години на Мариус Куркински в сцена

На театралната сцена пресъздава духа на Чудомир и вълнуващият свят на изкуството, където се сблъскват страст, талант и магия, винаги е бил отражение на човешката душа и обществото. В този уникален театрален контекст се вписва и моноспектакълът „НАШЕНЕЦ“ по произведения на Чудомир, което със своята национална премиера предоставя на публиката изключителната възможност да се потопи в смеха и мъдростта на българския писател и журналист.

В основата на моноспектакъла стои изключителният талант на Мариус Куркински,

актьор с 30-годишен опит на сцената. Този магнетичен артист се превръща в вълшебник, когато застане пред публиката. За тази специална постановка, Мариус Куркински не само играе, но и режисира, създавайки едно незабравимо изживяване за всички зрители.

„НАШЕНЕЦ“ не просто е спектакъл, а истинско пътуване из душата и мислите на Чудомир.

Разбира се, с многозначителното творчество на този български сатирик, автор на уморителни разкази, наречени „гневни писма“, изпълнени с дълбок смисъл и мъдрост.

Чрез невероятния талант на Мариус Куркински, зрителите ще се срещнат с остроумието на Чудомир, неговите виждания за живота и обществото, представени през притчите на смешни и порой трогателни истории. С майсторството на истинския актьор, Куркински предава всяка нотка от смеха, сърцето и ума на Чудомир.

Продуцентът на моноспектакъла „НАШЕНЕЦ“ е Ажур Пико,

който създава обстановката за вълнуващата среща между публиката и Мариус Куркински. След години на сцената и безупречни изпълнения в роли, актьорът се събира около нов проект, който обещава да впечатли зрителите.

Защо „НАШЕНЕЦ“ трябва да бъде вашето следващо театрално посещение?

По този начин сцената предоставя уникална възможност за среща с българския дух, изразен в комични разкази и състрадателни притчи. Чудомир не е само писател, той е нашето огледало, което ни накарва да се замислим и усмихнем в едно.

Продължавайки традицията на чудесните театрални постановки, „НАШЕНЕЦ“ пренася публиката в свят, където мъдростта на Чудомир и магията на Мариус Куркински обединяват сили. Резултатът е невероятен спектакъл, който съчетава умение, страст и истински театрален дух.

Представлението „НАШЕНЕЦ“ се нарежда сред тези постановки,

които оставят следа в сърцата на зрителите. Възможността да се срещнем със сатиричния свят на Чудомир и да го изпитаме през гласа и израза на Мариус Куркински е нещо, което не трябва да се пропуска.

Така че, ако искате да бъдете част от невероятното театрално преживяване, ако искате да се смеете и да се замисляте същевременно, ако искате да видите как се сплитат и преплитат два велики таланта- Чудомир и Мариус Куркински, тогава „НАШЕНЕЦ“ е вашият най-добът избор. Не пропускайте да се потопите в смешния и философски свят на този магичен моноспектакъл, който съчетава гениалността на двама изключителни творци.

Нюзлетър

Бюлетин

Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна
Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна
Нашенец - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се