Зарежда Събития

„Неделя сутрин“

Театър

19 юли
20:30 ч. 19.07.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Неделя сутрин

Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил епичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които „Петък вечер“ преминава директно в „Неделя сутрин“. Новият авторски спектакъл отново събира четиримата актьори с бийтбокс мастъра в продължението на комедията, посветена на бленуваната петък вечер.

Петимата хитро прескачат съботния ден и се прехвърлят в спокойните води на неделята. И нищо не може да наруши безметежния ход на почивката им, освен… онзи загадъчен, но оставил смущаващи белези, финал на петъчната вечер. Посял зрънцето на съмнението, той пропуква мечтата за спокойствие в почивния ден и превръща неделята в минирано от срамни спомени и догадки поле.

Актьорите отново влизат в различни роли, които пресъздават комични случки, свързващи преживяванията от петък вечерта с неделното пробуждане. И се опитват да си отговорят на поредица въпроси. Кога започва неделя сутринта? С последния коктейл и финалния припадък в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят насилствено в мозъка? Защо пропускаме съботния следобед и имаме ли изобщо шанс да го изживеем? Не и ако купонът е бил наистина добър.

Музиката и цялото озвучаване, разбира се, са на Skiller. Режисьор е Ивайло Ненов, автор на текста – Ваня Георгиева, сценограф – Мирела Василева, а хореограф – Александър Манджуков.

Как ще завърши неделният ден се познава още от сутринта. Единствената сутрин, която е способна да роди мечта и минути по-късно да я срине със земята.

Постановката е подходяща за лица над 16 години.

Нюзлетър

Бюлетин

„Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна
„Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна „Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна
„Неделя сутрин“ - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се