Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Отчаяни съпрузи

Театър

20 юни
20:30 ч. 20.06.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

„ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ“

с Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев

 

автори Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра режисьор – Васил Дуев превод – Снежина Русенова-Здравкова

Нестандартна френска комедия за трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването, умело представена от трима развихрящи се в хумора си актьори. Парижкият хит, който вече осем години не слиза от комедийния афиш и нарушава всички кодове в жанра!

Artvent е организатор на масови културни мероприятия. Ние предлагаме на българската публика разнообразие от театрални постановки, както за възрастни, така и за най- малките. Перфектна организация и качествени продукции са нашият приоритет, за да може максимално публиката да се наслади на магията на театъра. София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора са само малка част от градовете, в които може да посетите нашите събития.

Нюзлетър

Бюлетин

Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна
Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна
Отчаяни съпрузи - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се